Hvem driver Tikøb Bed & Breakfast?

Hej og velkommen til Tikøb Bed and Breakfast - Jeg hedder Janet og glæder mig til at byde dig velkommen i mit B&B..... og hvorfor har jeg startet et B&B?.

Har lavet meget i mit lange arbejdsliv. Bl.a. kan jeg nævne at jeg er oprindeligt uddannet kontorassistent - men efter at have fået 2 børn og været på kontor i en årrække, besluttede jeg at skifte spor. Jeg uddannede mig til zoneterapeaut, afspændingspædagog og social- og sundhedassistent. Imellem alle uddannelserne har jeg rejst meget og boet bl.a. 2 år i Grækenland, ½ år i Australien. Elsker at rejse til nye destinationer og få besøg fra andre lande.

Har drevet eget rejsebureau i 4 år, hvor vi tog seniorer til Tenerife på langtidsophold. Det var nogle spændende år - men desværre kom krisen og vi måtte lukke. Efterfølgende har jeg undervist på en erhversskole i næsten 10 år. Men efter en lang stress periode, måtte jeg endnu engang skifte spor, da jeg måtte indse at mit helbred var vigtigere end alt andet.

Derfor tog jeg den store beslutning at sælge mit hus i Hillerød og flytte til det skønne Tikøb, hvor jeg kunne starte min drøm, om at få fod under eget bord igen. Her var der mulighed for at starte med 3 værelser og samtidigt fik jeg bygget ydligere to hytter med fælles bad/toilet, som stod klar aug. 2016.

Mit mål med Tikøb Bed & Breakfast er, at gæsterne oplever, at de får en ægte og personlig service, samt at deres forventninger bliver indfriet til, hvad en god overnatning er.

Jeg glæder mig meget til at tage imod mange nye gæster.

Til orientering har jeg en sød kat som er meget social - og hunde er velkomne i Tikøb B&B.

Venlig hilsen

Janet Bendixsen